My Morning Skincare Routine


Assalamualaikum | feiiXskincare
As I promise, I nak buat skincare routine i yang tak berapa ni yang actually semester break version. Skincare routine kali ini not 100% from drugstore. ada i beli online and i selalu tukar tukar with other product. My skin type is combination. Area T-zone oily and bahagian cheek is dry.

Cleanser | Mentholatum Botanics : Hydra Whitening Face Wash
To be honest, i belum jumpa my holy grail cleanser. Im still searching. Try and error. Buy and sell preloved. Yeah thats me. but when i try this cleanser, muka i tak rasa kering. muka i rasa bersih tak macam cleanser yang sebelumnya. I tak boleh pakai gel cleanser sebab nanti kering kat bahagian my cheek. and atm, this cleanser works good on my face. Im impress sebab dia murah tapi good on my skin. This cleanser can be find at any Watsons, Guardian, Pharmacy and others.

Toner | Skinfood : Premium Tomato Whitening Toner
This actually not my real toner. but buat, masa ni i use this sebab nak habiskan. I beli kat Althea and i pernah buat mini short haul ni you can check at here My First Althea Haul. This toner is good than i expected. This toner bau dia fresh wangi. u will love this. lagipun skinfood product semua best and definitely love this but this is not my holygrail :)

Essence | Natural Pacific : Phyto Niacin Whitening Essence
I can say this is my holygrail product and dah nak habis pun sebab best. This essence issa dupe for TO Niacinamide. but this essence ada Niacinamide & Hyaluronic Acid which is good kalau nak bright and hydrate your skin at the same time. When my skin burn sebab kena panas, i suka pakai ni sebab kejap je burn tu hilang after a few days. but i takkan repurchase sebab i nak try TO punya serum pulak :)

Moisturiser | Hada Labo : Hydrating Water Gel
My third moisturiser yang i ada. I tak banyak beli moisturiser sebab moisturiser ni lambat habis so taknak bazir sangat. This moisturiser works well on my skin sebab dia gel. yes gais i can tolerate with gel moisturiser but i cant tolerate with gel cleanser. I rasa muka i lagi sesuai dengan gel moisturiser and sebab dia function hydrate your face and dia takkan buat muka korang oily :)

Sunscreen | Sunplay Skin Aqua : UV Whitening Moisture Gel
My favourite sunscreen atm. Ni sunscreen kedua yang i pernah try. My first is from biore kuning tu. Sunscreen ni best sebab bau dia tak strong and ok dekat kulit i. I tak pernah nampak orang review this sunscreen before maybe bukan favourite dorang but i love gila this sunscreen. walaupun dia claim whitening, i tak rasa pun kulit i cerah. and even texture dia moisture, i tak rasa oily pun kat muka sebab dia selesa takkan buat kulit you matte. I freakingly love this. Will repurchase !




5 comments:

  1. i swear by TO niacinamide! x

    erin x | http://www.erinazmir.com

    ReplyDelete
  2. a lot of cleanser kat drugstore i tak sesuai and one of them is the one you mentioned :(

    lenne | blog

    ReplyDelete
  3. When it comes to sunscreen, ramai yang cakap Sunplay Skin Aqua is one of the best. I might consider getting myself one sebab seumur hidup tak pernah beli sunscreen haha pegi mana2 bare face je.

    ReplyDelete
  4. kitee tak rajin nak buat skincare routine. kadang2 je follow step.
    most of the time ignore. hihi..

    ReplyDelete

Instagram