Life update as a degree student


Assalamualaikum.
Finally, almost March 2020 and this is my first post in 2020. Feii selalu terfikir entry jenis apa feii nak type. apa yang feii nak share kat korang yang selalu jenguk blog feii yang tak seberapa ni. Perkembangan sekarang adalah feii masih di ukm menyambung degree di semester 4 second year. Rasa macam pejam celik, feii hampir ke final year pertengahan tahun ni. Lama jugak fikir yang feii tak boleh nak biarkan blog ni berhabuk takde entry takut nanti orang bosan. cuma sekarang ni, feii terlibat dengan satu program di kolej. kami akan ke vietnam hujung bulan tiga ni. ye, corona virus tapi kami taknak delay sebab ticket flight pun dah beli kan, so inshaAllah kami akan pergi lah hujung bulan tiga ni. doakan ye.

Untuk di vietnam, feii teringin nak buat vlog atau update everything aktiviti kat sana. InshaAllah kalau rajin, feii tulis kat blog ni. semoga rajin lah haha. Kami akan ke Ho Chi Minh bertarikh 29/03/2020 - 04/04/2020. tarikh tu merupakan tarikh cuti mid semester tapi kena korbankan jugak sebab dah join ke vietnam kan. doakan program kami berjaya. kami juga selaku ahli jawatankuasa Journey Of Asean 3.0 ada mengumpul dana untuk program kami :) anything korang yang nak menyumbang dana, boleh tekan link ni okay? http://bit.ly/JourneyOfAsean3

btw, feii bangga dengan diri feii bila result untuk semester 3 lepas meningkat. Alhamdulillah feii tak sangka. Ingatkan terciduk semester tu tapi okaylah cuma feii nak tingkatkan pngk sebab tak sampai dekan lagi. Impian nak grad first class degree inshaAllah. doakan jugak ye. semester 4 ni sulit sikit doakan feii dapat tingkatkan pointer untuk semester ni jugak tau. 

rasa macam awkward sangat bila type tentang life time degree ni rasa macam tak menarik sangat. entry lain akan menyusul hehe. 

thankyou sebab baca,
feii.



5 comments:

  1. Bestnya dapat ke Vietnam. Hati² jaga diri dan kebersihan serta keselamatan ya.. ^^

    anyway, cerita pasal student life oun best what? ..

    ReplyDelete
  2. wahh vietnam ! su doakan selamat pergi dan pulang ! Kalau dapat tengok vlog dekat sana pun seronok jugaa...

    ReplyDelete
  3. hey feii! take good care of yourself in Vietnam. i hope you'll arrive and come back safely. all the best for your degree! and congratulations on your good results :-)

    ReplyDelete
  4. Update us, dapat pergi vietnam tak !

    ReplyDelete
  5. goodluck for ur incoming years!

    ReplyDelete

Instagram