My First Time with Althea #AltheaHaul

Assalamualaikum.
Im so excited to get my beauty things from Althea for the first time!
Whats inside? Check It Out!
#feiiXAltheaHaul


Akhirnya ada masa juga nak update my first experience with Althea. Sebenarnya dah lama beli benda ni bulan 8 tapi lepas 3 bulan baru sempat nak menaip. so, this is my first time shopping at Athea.


What I bought?

Skinfood : Rice Mask Wash Off
Innisfree : No Sebum Mineral Powder
Lebaton : Pearl Whitening Essence Mask
It's My Brush : 05 Carve Foundation Brush 
Skinfood : Premium Tomato Whitening Toner
Innisfree : Capsule Recipe Pack (Volcanic Clay)
Natural Pacific : Phyto Niacin Whitening Essence

Price?
7 items for 136myr.

Shipping?
7-12 working days. ada masalah time shipping and my fault sebab alamat tak lengkap lol. at the end kena pick up sendiri kat skynet, bachang.

Packaging?
Nice. cantik. design kotak yang digunakan memang cantik je. kotak pun jenis kertas keras. suitable kalau nak bagi gift kat kawan. memang cantik packagingnya.

Overall!!!
Will buy again at Althea soon. harga pun berbaloi cuma masalah shipping je. but overall is good exeperince btw.


sorry for a simple review from me,
have a nice day,
sincerely,
FFR ๐Ÿ’ƒ

5 comments:

  1. bestnya..ramai suka shopping beauty stuff kat Althea kan. box dia memang menarik

    ReplyDelete
  2. Tak pernah lagi beli di Althea. Maybe nanti nak cuba jugak. Dengarnya harga kat sini murah.

    ReplyDelete

Instagram